Resultaten

PaardentrainingWenst u ook het meeste te halen uit uw trainingen? Dan geeft Equery u een voorsprong op uw concurrenten! Door de impulsen gaan we de kracht en het 
uithoudingsvermogen verbeteren op een gewrichtsvriendelijke manier. Bovendien verhogen we:
  • de snelheid  
  • de explosiviteit
  • de springcapaciteit

Equery verbetert eveneens de symmetrie van de spieren waardoor we automatisch de balans en de houding corrigeren. Kortom een all-in-one oplossing om uw paard tot een
hoger niveau te trainen.

Reactiesnelheid

Snelheid en reactiesnelheid


De impulsen zorgen ervoor dat de spieren sneller gaan reageren. Dit kan in verschillende disciplines een groot voordeel betekenen. Zo is dit al succesvol gebleken in de jumping en bij de renpaarden bv.
Techniek

Rechte sprong, spronghoogte en galop


In competitie jumping bepaalt de afzet de spronghoogte. Wanneer er geen gelijke afzet is om willen van bekkeninstabiliteit, disbalans of asymmetrie is er een aanzienlijk cm verlies op het afgelegde jumping parcours. Deze disbalans is makkelijk en snel te corrigeren met slechts enkele Equery training sessies.
Een tweede pijler in de technische training is de galop. Wanneer er geen evenredige kracht wordt uitgeoefend tussen linkerhand en rechterhand van het paard is er eveneens een verlies in afzetvermogen alsook in tijd. Bij wissel van hand is het belangrijk dat er aan beide zijdes geen verlies aan spierkracht is. Equery trainingen balanceren zowel linker als rechterhand waardoor beide zijdes evenwaardig worden ingezet en er geen verlies aan spierkracht noch afzet is.