Resultaten

Revalidatie

Moet uw paard revaliderenna een operatie of blessure dan biedt Equery ondersteuning om de spieren op pijl te houden en te regenereren tijdens de rustperiode.
Met haar geavanceerde programma’s wordt de spiermassaoptimaal getraind waardoor er na herstel onmiddellijk terug op een hoog niveau kan worden verder gewerkt en men
 dus niet vanaf nul moet herbeginnen.

Equery helptook bij een zwakke rug of kissing spines. De rug wordt geliften versterktdoor de krachtige impulsen. Dit reduceert de kans op infiltratie.
In het geval van asymmetrie in de spieren, kan ook deze disbalans snel gecorrigeerdworden door de juiste impulsen naar deze spieren te sturen.
Uit recent onderzoek blijkt dat de asymmetrie reeds na  enkele sessies aanzienlijk verbeterd is.

Rechtrichten

In het geval van asymmetrie in de spieren, kan ook deze disbalans snel gecorrigeerd
worden door de juiste impulsen naar deze spieren te sturen. 

Uit recent onderzoek blijkt dat de assymetrie reeds na enkele sessies aanzienlijk
verbeterd is.

equery spieropbouw en spierrelaxatie voor paarden

Kissing spines - Rug

Equery helpt ook bij een zwakke rug of kissing spines. De rug wordt gelift en versterkt door de krachtige impulsen. 

Bekkeninstabiliteit

Het bekken vormt bij het paard de overgang van het achterbeen naar de wervelkolom. Bekkenproblemen zijn daarom een belangrijke oorzaak voor verminderde prestaties bij paarden en kunnen zelfs kreupelheden veroorzaken. Met Equery kunnen we de spieren rond het bekken rechtstreeks gaan versterken.
Nek en Hals

De nek en de hals zijn de meest flexibele delen van de wervelkolom. Deze kunnen zowel buigen en strekken als ook naar links- of rechts afbuigen. Door de bouw en vorm van de gewrichten tussen de wervels hebben de gewrichten relatief veel bewegingsvrijheid. Doordat de gewrichten zo flexibel zijn spelen de spieren en ligamenten in de nek en hals een zeer belangrijke rol bij het stabiliseren en ondersteunen van de gewrichten. Problemen in de gewrichten, banden of spieren van de nek en hals leiden vaak tot verminderde beweeglijkheid. De spieren kunnen we rechtstreeks gaan aanpakken waardoor de belasting naar de gewrichten verminderen.