Resultaten

Spieropbouw

Iedereen wil een mooi gespierd paard, maar dat gaat niet vanzelf. Spieropbouw kan ondersteund worden door ons strenght-programma.

Spiergroei

Kwalitatieve bespiering van de hals, rug & achterhand (broek)

Iedereen wil een mooi gespierd paard, maar dat gaat niet vanzelf. Equery ondersteunt de natuurlijke spiermassa aan de hand van haar “strength” programma. Dit kan zowel om de spiermassa van een gezond paard te verhogen maar eveneens na blessure, om de spiermassa te behouden. Dit zowel in rustperiode als in de rehabilitatie periode om de spieren zo snel mogelijk te verbeteren. De NMES technologie biedt de mogelijkheid om dit stilstaand toe te passen.


Toning van spieren

Toning / droogtrainen

U kan met Equery trainingen de gewenste spiervolume verkrijgen en behouden, zonder inspanningen. De Equery krachttraining is gelijkaardig aan gewone krachttraining omdat we hier ook focussen op doelgerichte spieropbouw. 

Spierversteviging tijdens de training leidt naar spierhypertrofie. Doordat u rechtstreeks op de spieren werkt, worden de gewrichten ontlast.

Met een strength-programma werken we ook op zwakkere spiergroepen.

De intensiteit van iedere spiergroep kan bijgesteld worden om zo de gewenste spierkracht te bereiken en de toning van de spieren te verhogen.