Resultaten

Wellbeing

Het belangrijkste is natuurlijk dat het paard zich goed voelt en dat is tevens onze hoogste prioriteit bij Equery. De impulsen zijn zodanig ontwikkeld dat elk paard deze erg
 aangenaam ervaart. Zo ondersteunen we de spieren bij het opwarmen voor een wedstrijd en voorzien we nadien een aangename cooldown.
Een fit paard is natuurlijk een gelukkig paard en dit is net de kernwaarde van Equery. Wij krijgen veel positieve reacties dat de paarden mentaal een enorme evolutie
maken en meer vreugde vinden in hun prestaties. De Equery behandeling is een “wellness” moment dat ze maar al te graag ondergaan.

Warming up - Cooling down

Een voordeel bij Equery is dat we de opwarmingstijd kunnen verkorten. De aangepaste impulsen zorgen voor een automatische opwarming van de spieren doordat de doorbloeding gestimuleerd wordt.

Doordat we met een hoger aantal spiervezels kunnen werken gedurende de Equery training, wordt er meer energie behouden voor de wedstrijd zelf.

Het cooling down programma bij Equery is ideaal om de spieren te ontzuren na de training of wedstrijd. 

Mentale boost - Fitter paard

Een paard dat verlost is van al zijn problemen of sterker geworden is voelt zich natuurlijk veel beter in zijn vel en dat zie je en voel je ook.
Wij krijgen heel veel feedback van ruiters dat hun paard veel meer zin heeft om te presteren, hun mindset is veel beter en ze houden het ook veel langer uit tijdens een wedstrijd.
Metabolisme boost

In 60 minuten tijd krijg het paard een volledige NMES lichaamstraining die 18 x efficiënter is dan een klassieke training.

Tijdens een Equery sessie worden gelijktijdig meer dan 90% van de spiervezels gestimuleerd. Tijdens een gewone training is dit slechts 30%. Bovendien worden ook de diepliggende en meest verwaarloosde spieren getraind. Hierdoor krijgt het metabolisme een enorme boost.