Nieuws

Kom meer te weten over Equery

Equery verhelpt overgewicht bij paarden
Wist u dat meer dan 50 % van de paarden overgewicht heeft? Een aangepaste dieet blijven volgen en regelmatig trainen is cruciaal.
De lancering van Equery in UAE (United Arab Emirates)
In 2019 kreeg mijn leven een enorme ommekeer waarbij ik genoodzaakt een carrièreswitch onderging. Althans niet helemaal maar toch in een ander land en een andere cultuur maar met dezelfde leverancier E-Fit (met hun nieuwe technologie in de paardensector).
Betere prestaties bij paardentrainer David Coursier
David Coursier is een paardentrainer/ruiter uit templeuve. Samen met zijn vrouw Anne Becquiot runnen ze Nord Jump. Sinds september van vorig jaar zijn ze beginnen werken met Equery en dit is wat David ervan vindt.
Succesverhaal bij dierenarts Paul Hanssens
Ik stond net op het punt om een Aquatrainer te kopen maar Equery heeft mij enorm verrast en op andere gedachten gebracht. Met Equery kan ik rechtstreeks op de probleemzones werken van het paard zonder dat er een andere belasting nodig is.
Sharon ziet voordelen van Equery bij Voltige.
Bij een voltigepaard is het belangrijk dat het paard regelmatige gangen heeft en een goede balans heeft (vandaar meestal dressuurpaarden) want een voltigeur doet oefeningen op het paard in verschillende richtingen en beweegt op verschillende plaatsen op het paard (kont, rug, nek).
Het verschil tussen magnetische elektrotherapie & elektrospierstimulatie
Is magnetische elektrotherapie hetzelfde als elektrische spierstimulatie? Het antwoord is duidelijk nee!
Welke medische problemen kan Equery verlichten of verhelpen?
Hoe komt Equery mijn paard ten goede en met welke problemen kan het helpen?
equery spieropbouw voor betere prestaties
Hoe verbetert Equery de prestaties van paarden?
Door het opbouwen van spiermassa en het trainen van bestaande spiermassa verbetert de algemene conditie & gezondheid van uw paard.
ems onderzoek wint vahl award
Nieuw revolutionair EMS-onderzoek wint de VAHL 2020 Award!
Het onderzoeksplan van Anna Mokry dat de impact van EMS-technologie onderzoekt werd beloond met de VAHL Award 2020 voor veelbelovend toekomstig research in Europa.
ems behandeling equery voor spieropbouw
Nieuw revolutionair EMS-onderzoek van Equery zoekt 50 paarden
Equery is op zoek naar 50 paarden voor een EMS-onderzoek in samenwerking met de UGent, dierenarts Paul Hanssens, kinesist-osteopate Siska Vandendriessche.
Sport- & therapeutisch massagiste Delphine introduceert Equery in de drafsport
Ze behandelt dravers & springpaarden in Frankrijk en België met Equery.